Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

MINI Cooper με 218 ίππους!

MINI JCW GP με 218 ίππους!
Με την γαλλική έκθεση να απέχει μόλις μερικές εβδομάδες η γερμανική εταιρία αποκάλυψε την ταχύτερο έκδοση του MINI Cooper Works που σηματοδοτείται από τα πρόσθετα διακριτικά GP. 
O 1.600άρης τούρμπο κινητήρας αποδίδει 218 ίππους (από 215 του απλού JCW) με αποτέλεσμα τα 0-100 χλμ/ώρα να πετυχαίνονται σε 6,3 δλ. (από 6,5) και η τελική να φτάνει τα 242 χλμ/ώρα (από 238).   

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως το νέο JCW GP είναι ταχύτερο κατά... 18 δλ. από το προηγούμενο αφήνοντας περιθώρια για σχόλια όπως το πόσο γρήγορο είναι το νέο (ή πόσο αργό το προηγούμενο μοντέλο). 
Να πούμε πως το αμάξωμα είναι χαμηλωμένο κατά 20 χλστ., υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στις γωνίες των τροχών ενώ σημειώστε πως στο εσωτερικό υπάρχει διθέσια διάταξη.

Ο άνθρωπος με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο.... αποκαλύπτεται


Μπορεί να μην σας... γεμίζει το μάτι, ωστόσο ο Τζόνα Φάλκον, είναι ιδιαίτερα χαρισματικός στο... παντελόνι του. Για την ακρίβεια το πέος του είναι ούτε λίγο ούτε πολύ 34,29 εκατοστά.


Ναι, ναι, καλά διαβάσατε, είναι ο άνθρωπος με το

ΠΡΟΣΟΧΗ : συσκευασίες Amita Motion με βακτήρια

Πρωτοφανείς διαστάσεις λαμβάνουν τα περιστατικά κυκλοφορίας ακατάλληλων για την δημόσια υγεία αναψυκτικών και χυμών που διακινούνται από την εταιρεία Coca Cola 3E που ελέγχει η οικογένεια του Ελληνοκύπριου Γιώργου Δαυίδ.
 Κι αυτό διότι για τρίτη φορά μέσα σε τρεις μήνες προϊόντα της πολυεθνικής κρίνονται ακατάλληλα προς

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ο πρωθυπουργός πείθει κάθε ημέρα και λιγότερους


«Για εγκατάλειψη κάθε είδους διαπραγμάτευσης απο την επομένη της ορκομωσίας της κυβέρνησης» κατηγορούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας την ομιλία του σήμερα στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ότι «κάθε μέρα πείθει και λιγότερους».

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, με δήλωσή του επιτέθηκε στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι ...

Πανικός του ΣΑΜΑΡΑ με επίσκεψη-εξπρές ! Υπό «κατάληψη» η Θεσσαλονίκη- 3.500 αστυνομικοί και χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους ...


Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη για την έναρξη της 77ης ΔΕΘ. Τα εγκαίνια της θα πραγματοποιήσει σε επίσκεψη-εξπρές στις 10 το πρωϊ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες θα πάει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους αρμόδιους υπουργούς, θα συναντηθεί με τους τρεις φορείς που συνενώνονται (ΔΕΘ- Helexpo- ΟΠΕ) και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Το πρόγραμμά του δεν θα περιλαμβάνει ομιλία προς τους

Η Καλημέρα μας...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...