Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Πανικός του ΣΑΜΑΡΑ με επίσκεψη-εξπρές ! Υπό «κατάληψη» η Θεσσαλονίκη- 3.500 αστυνομικοί και χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους ...


Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη για την έναρξη της 77ης ΔΕΘ. Τα εγκαίνια της θα πραγματοποιήσει σε επίσκεψη-εξπρές στις 10 το πρωϊ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες θα πάει στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους αρμόδιους υπουργούς, θα συναντηθεί με τους τρεις φορείς που συνενώνονται (ΔΕΘ- Helexpo- ΟΠΕ) και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Το πρόγραμμά του δεν θα περιλαμβάνει ομιλία προς τους
παραγωγικούς φορείς το Σάββατο το βράδυ και συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι μερικές ημέρες μετά, στις 14 Σεπτεμβρίου, θα συνεδριάσει το Eurogroup για την αξιολόγηση της έκθεσης της τρόικας για την Ελλάδα.
Η πόλη όμως βρίσκεται σε κλοιό διαδηλωτών και αστυνομίας. Κόμματα, φορείς, αλλά και οπαδοί ομάδων, θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις σε διαφορετικά σημεία της πόλης.
Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων έχει ως εξής:
-Στις 12.00 ένστολοι στην πλατεία του Λευκού Πύργου
-Στις 18.00 ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ- Εργατικά Κέντρα στο Αγαλμα Βενιζέλου
-Ο ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον ΑΛ. Τσίπρα θα συμμετχεις στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ αλλά έχει προγραμματίσει προσυγκέντρωση, στις 17.30
-Στις 18.00 ΚΚΕ-ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους
-Στις 16.00 οπαδοί του Ηρακλή στην πλ. Αριστοτέλους
Στους δρόμους θα βρίσκονται 3.000 με 3.500 αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα κι άλλες περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας ενώ δικυκλιστές της ΔΙΑΣ θα πραγματοποιούν αυξημένες περιπολίες και εντατικούς ελέγχους στους δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ.... Ε Δ Ω

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...