Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΠΕΝΑΚΗ …ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ...ΕΡΧΕΤΑΙ …ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΡΑΓΔΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

«Πάση θυσία να παραμείνει στο ευρώ η Ελλάδα μέχρι τις Αμερικάνικες εκλογές», ζήτησε ορθά-κοφτά ο αμερικάνος Πρόεδρος Ομπάμα. 
Την ίδια ώρα, περιχαρής μετά τις συνομιλίες του με Μέρκελ και Ολάντ, ο Έλληνας Πρωθυπουργός δήλωνε ότι «ηττήθηκε το λόμπι της δραχμής»!
 Όταν είναι γνωστό ότι μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ την Ελλάδα θα την

Δήμητρα Λιάνη: Ο ΓAΠ διέπραξε προδοσία κατά της Ελλάδας [video]

Για προδοσία κατά της Ελλάδας, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, κάνει λόγο η πάλαι ποτέ ισχυρή κυρία του Μαξίμου, σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου.

Η κα Λιάνη μιλώντας στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ, μίλησε για όλους και για όλα, κυρίως όμως άνοιξε τα

Δημοσκόπηση : Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή και τέταρτο το ΠΑΣΟΚ

Με νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα το «Ποντίκι» η δυναμική της Χρυσής Αυγής φαίνεται να αυξάνεται κατά πολύ με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει την τρίτη θέσηστην πρόθεση ψήφου.  
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse, μετά την αναγωγή, η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτη με 25%. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής με 24%. Σοκ προκαλεί το ποσοστό της Χρυσής Αυγής που εμφανίζεται να είναι τρίτο κόμμα με ποσοστό 10,5%

Το ΠΑΣΟΚ πέφτει στο 8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 6,5%, το ΚΚΕ ανεβαίνει στο 5% και η ΔΗΜΑΡ πέφτει στο 4,5%.

Ο καιρός σήμερα


Αίθριο γενικά καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουμε την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, με εξαίρεση τη Δυτική Ελλάδα και τα ορεινά ηπειρωτικά, όπου θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 17 έως 30 στη βόρεια Ελλάδα, 16 έως 31 στη δυτική Ελλάδα, 17 έως 31 στο βόρειο Αιγαίο και από 16 έως 34 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι μεταβλητής διεύθυνσης ασθενείς έως μέτριοι.

Μέσα από το weather.gr, το πληρέστερο site για τον καιρό, μπορείτε να μάθετε από την προηγούμενη μέρα, μέσα από χάρτες και ηχητικό, τον καιρό στην πόλη σας.

Δείτε τη γενική πρόγνωση του καιρού σήμερα...

Σκόραρε, πανηγύρισε και πέθανε

Σκόραρε, πανηγύρισε και πέθανεΑκόμη ένας κρίκος ήρθε να προστεθεί στη θλιβερή αλυσίδα των ποδοσφαιριστών που χάνουν τη ζωή τους στη διάρκεια αγώνων. 
Ο 29χρονος Βίκτορ Μπράνστρομ άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα, δευτερόλεπτα αφότου είχε σκοράρει στην αναμέτρηση της Πιτέα με την Ουμεντάλεν, στο πλαίσιο του βόρειου ομίλου της τέταρτης κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος.  
Ο άτυχος ποδοσφαιριστής πέτυχε γκολ στο τέταρτο λεπτό του αγώνα και
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...