Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Sentra 103,3 ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ μετα από τέσσερις μήνες


Πέρασαν ακριβώς τέσσερις μήνες από το βράδυ της 6ης Μαΐου, όταν ο Sentra 103,3απευθύνθηκε για τελευταία φορά σε «υγιείς αρρώστους», εκπέμποντας το πρόγραμμα που αγαπήσατε και στηρίξατε την τελευταία τριετία.
Θα περάσουν ακόμη τέσσερις ημέρες ως τις οκτώ το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου, όταν ο σταθμός θα πάρει και πάλι τη θέση του στον αέρα των ερτζιανών. Θα πάρει τη θέση του με τους γνωστούς παραγωγούς - δημοσιογράφους που όλοι τους ξέρετε από παλιά, τους παρακολουθείτε σε...
Goal και SentraGoal και τους αναζητείτε στο ραδιόφωνο.
Βασίλης Βέργης, Ανδρέας Δημάτος, Βαγγέλης Μπραουδάκης, Βασίλης Σκουντής, Ευάγγελος Μίχος, Περικλής Στέλλας, Διονύσης Μαρίνος, Άρης Λαούδης, Νίκος Κατσαρός, Γιώργος Αγγέλου και Γιάννης Μπίλιος θα είναι και πάλι εδώ μαζί σας.
Όλοι τους θα προσφέρουν την γνωστή σε όλους ενημέρωση, με συνέπεια, εγκυρότητα, ποιότητα και σεβασμό στην είδηση, θα προσφέρουν τον γνωστό σε όλους εκρηκτικό σχολιασμό, χωρίς ίχνος εμπάθειας και φανατισμού.
Με τους ρεπόρτερ όλων των ομάδων να βρίσκονται εκεί που γεννιούνται οι ειδήσεις, έτοιμοι να σας τις μεταφέρουν έγκυρα και έγκαιρα. Με «ζωντανές» καλύψεις του μεγάλου επαγγελματικού πρωταθλήματος και της ευρωπαϊκής προσπάθειας Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά και των υπόλοιπων κορυφαίων αθλητικών γεγονότων.
Με συνεχή ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στον χώρο του Αθλητισμού και τους ανθρώπους του σταθμού να είναι εκεί όπου χτυπάει η καρδιά των γεγονότων για να σας δίνουν από πρώτο χέρι τις εξελίξεις. Με τον κάθε «κατεργάρη» να... γυρίζει στον «πάγκο» του, έτοιμος και αποφασισμένος να συνεχίσει αυτό που διακόπηκε πριν από ακριβώς τέσσερις μήνες, πιάνονται και πάλι δουλειά σε τέσσερις ημέρες.
Από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, στις οκτώ το πρωί, ο Sentra 103,3 θα είναι και πάλι εδώ να προσφέρει την απαραίτητη... γιατρειά στους «υγιείς αρρώστους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ.... Ε Δ Ω

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...